Home
Videos uploaded by user “Devienna Makeup”
Must Have SKINCARE untuk Atasi Jerawat | Cetaphil Review
 
04:13
-------------------------------------------------------------- Cetaphil : -------------------------------------------------------------- IG : @cetaphil_id https://www.instagram.com/cetaphil_id/ -------------------------------------------------------------- Connect with Me đŸ“Č -------------------------------------------------------------- ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ TADO Apps : @DEVIENNAAA ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa -------------------------------------------------------------- My Equipments : -------------------------------------------------------------- ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light -------------------------------------------------------------- Editing Tools : -------------------------------------------------------------- ✿ iMovie ✿ Finalcut Pro ✿ Picmonkey
Views: 382560 Devienna Makeup
From 'Natural' to 'On Fleek' Eyebrows Tutorial 🙌
 
05:03
Go to 'Settings' and turn on 'CC' for English Subtitle, enjoy! :D Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil ❄ NYX Clear Eyebrow Gel ❄ Kryolan Camouflage Concealer Cream ❄ Real Technique Detailer Brush - Eye Concealer ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Palm Trees by Ehrling https://soundcloud.com/ehrling Music provided by Music for Creators https://youtu.be/GKVWD2AR0Ug Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 226985 Devienna Makeup
Cute and Fresh Makeup Tutorial for Teenagers (Makeup Remaja) 💁💄
 
05:06
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil ❄ Emina Pop Rouge Eyeshadow #Gelato ❄ NYX Clear Eyebrow Gel ❄ The One Eye Pencil by Oriflame #Black ❄ Maybelline ‘Magnum Barbie’ Mascara - FACE - ❄ Wardah BB Cream #Natural ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ LA Girl Contour Stick ❄ Soul Skin Cushion Blush ❄ High Beam by Benefit ❄ Emina Sun Protection Cream ❄ Catrice ‘All Matt Plus’ Powder #Natural_Beige - LIPS - ❄ Emina ‘Creme de la Creme’ Lipstick #Mandy’s_Pink + #Sophie’s_Orange - BRUSHES - ❄ Sigma Beauty E50 - Contour ❄ Sigma Beauty F69 - Inner Corner ❄ Sigma Beauty F30 - Powder ❄ Real Technique Detailer Brush - Eye Concealer ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Say Good Night by Joakim Karud https://soundcloud.com/joakimkarud Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0  http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/SZkVShypKgM Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 1076017 Devienna Makeup
[ENG Subs] How to Master The 'No Makeup Makeup Look' + My Eyebrows Tutorial 👑
 
07:01
*Turn ON the English subtitle* Buat yg nunggu2 video eyebrows tutorialku, aku udah gabungin di dalam video no makeup makeup look ini ya guys.. 😘 ----------------------------------------------------- PRODUCTS : - EYES - ❄ High Brow by My Beauty Story #darkbrown ❄ NYX Eyebrow Gel #clear ❄ Maybelline The Falsies - FACE - ❄ The Porefessional by Benefit ❄ Maybelline Dream Satin Skin #B1 ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Rimmel Stay Matte #transparent ❄ Kat Von D Shade and Light Palette ❄ Emina Cheeklit #marshmallowlady ❄ Marylou Manizer by The Balm - LIPS - ❄ MAC #velvetteddy ----------------------------------------------------- Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : And So It Begins by Artificial.Music https://soundcloud.com/artificial-music Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/JpoEFiAJdxo Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 378941 Devienna Makeup
10 Beauty Life Hacks Every Girl Should Know! 💄 || #DEVIENNAMAKEUP
 
05:51
Kali ini aku ngasi tips and trick buat para cewe yg hopefully bisa memudahkan kalian dlm hal kecantikan.. Moga kalian suka dan kalo uda dipraktekkin, silahkan komen di bawah, aku kepengen tau pendapat kalian semua 😍 Thankyou makeup-babes 💄 ❀ Connect with me : ---------------------- Email : [email protected] Instagram : http://instagram.com/deviennaaa Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa XOXO, Devienna Makeup 💋
Views: 422908 Devienna Makeup
Calm Blushy Pinkish VALENTINE's Makeup Tutorial 💕
 
05:47
*Watch in HD* Wearable for : Valentine’s Day, First Date, Every Occasion Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week which is Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - EYES - ❄ Too Faced ‘Boss Lady’ Eyeshadow Palette ❄ Too Faced ‘Better than Sex’ Mascara ❄ Kat Von D ‘Tattoo Liner’ Eyeliner - FACE - ❄ Too Faced ‘Born This Way’ Foundation - Vanilla ❄ Too Faced ‘Boss Lady’ Set (for contour, highlight, blush) ❄ Mineral Botanica ‘Face Mist’ ❄ Catrice ‘All Matt’ Powder - 025 - LIPS - ❄ Too Faced ‘Melted Matte’ Liquid Lipstick - Sell Out ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ————————————————————————————— Background Music | Thanks to : ————————————————————————————— Music Credit: LAKEY INSPIRED Track Name: "Better Days" Music By: LAKEY INSPIRED @ https://soundcloud.com/lakeyinspired Original upload HERE - https://www.youtube.com/watch?v=RXLzv... Official "LAKEY INSPIRED" YouTube Channel HERE - https://www.youtube.com/channel/UCOmy... License for commercial use: Creative Commons Attribution 3.0 Unported "Share Alike" (CC BY-SA 3.0) License. Full License HERE - https://creativecommons.org/licenses/... Music promoted by NCM https://goo.gl/fh3rEJ
Views: 932905 Devienna Makeup
4 Easy and Cute Hair Buns Tutorial for School or Hangout | Tumblr Inspired [ENG Subs]
 
06:50
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaa ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 931077 Devienna Makeup
Sudah Sempurna - Devienna ft. Raguel Lewi & Gideon Hadisoewono
 
04:45
*Watch in HD + Use HEADSET for best result* Hi loves! Jadi ini dia yg ditunggu-tunggu! Akhirnya aku, berkolaborasi dengan Raguel Music dan Gideon Hadisoewono. Kita merilis sebuah single pertama dan perdana di channelku! HAHAHA I know, super exciting right? 😂😍 The story behind: Lagu ini berawal dari ajakan kolaborasi Raguel atau biasa aku panggil “Ko El” yang tiba2 ngontak aku karna dia ngeliat video cover “Palette - IU” ku and he loves it. Then dia kepikiran sebuah ide mau bikinin aku lagu yg sesuai sama karakter suaraku, lalu kita ketemuan untuk meeting beberapa kali membahas konsep lagu, isi, dan pesan yg ingin aku sampaikan kepada kalian semua tuh apa. Aku rangkum semuanya dari comment2 kalian di video2 ku, foto2 di Instagram, dan ternyata the biggest problem of you guys adalah “INSECURITY”. Selalu merasa kalian itu nggak cantik, butuh makeup tebel, iri dengan foto2 cantik cewe lain di social media, tidak percaya diri dan akhirnya jadi kurang menghargai diri sendiri. So, what I’m trying to tell you di lagu ini adalah kita semua itu cantik, cantik dengan ciri khas-nya masing2, cantik dengan caranya sendiri, dan cantik dari hati. Karena mau setebal apapun polesan makeup kita, kalo hatinya jelek tetap akan terpancar di wajah kita. Bukan munafik, tapi memang itulah pesan yg ingin aku sampaikan melalui lagu ini, supaya temen2 semua bisa belajar menghargai diri sendiri dan percaya diri. Jangan pernah dengarkan omongan buruk dari orang, always surround yourself with positivity, omongan orang ga akan ada habisnya. Just be yourself, spread the love, dan jadilah cantik dengan caramu sendiri. 💖 ————————————————————————————— Thanks to our beloved team: ————————————————————————————— Song written by: Raguel Lewi (@RAGUELMUSIC_) https://www.instagram.com/raguelmusic_/ Music produced by: Gideon Hadisoewono (@GIDEONHADISOEWONO) https://www.instagram.com/gideonhadisoewono/ Photo and video by: Vallian Litandy (@VALLIANLITANDY) https://www.instagram.com/vallianlitandy/ & Indy Hizkia (@INDYHIZ) https://www.instagram.com/indyhiz/ Studio by: Spacerupt Photo Studio (@SPACERUPT) https://www.instagram.com/spacerupt/ ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram: https://www.instagram.com/deviennaaa/ ☞ Facebook Page: https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email: [email protected]
Views: 76181 Devienna Makeup
10 Beauty Life Hacks / Girl Struggles (Part 2)
 
04:37
Watch my other beauty life hacks video👇 “10 Beauty Life Hacks Every Girl Should Know” : https://youtu.be/_ol7EzXkWeU ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ That Day by Joakim Karud https://soundcloud.com/joakimkarud Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0  http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/YDT00lBAG2g Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 228294 Devienna Makeup
(LIDAH KESELEO!!😂) Despacito - Luis Fonsi ft. Justin Bieber (Devienna Cover) đŸŽ€đŸŽŒ
 
02:55
A beauty vlogger who loves to sing. Feel free to request me any songs! đŸ˜˜â€ïž ------------------------------------------------------------------------------ Lyric : ------------------------------------------------------------------------------ Come and move that in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into heaven, yeah Oh-oh, you are My sunrise on the darkest day Got me feelin' some kind of way Make me wanna savor every moment slowly, slowly You fit me tailor-made, love how you put it on Got the only key, know how to turn it on The way you nibble on my ear, the only words I wanna hear Baby, take it slow so we can last long tĂș, tĂș eres el imĂĄn y yo soy el metal Me voy acercando y voy armando el plan SĂłlo con pensarlo se acelera el pulso ya, ya me estĂĄ gustando mĂĄs de lo normal Todos mis sentidos van pidiendo mĂĄs Esto hay que tomarlo sin ningĂșn apuro Despacito Quiero respirar tu cuello despacito Deja que te diga cosas al oĂ­do Para que te acuerdes si no estĂĄs conmigo Despacito Quiero desnudarte a besos despacito Firmo en las paredes de tu laberinto Y hacer de tu cuerpo todo un manuscrito Quiero ver bailar tu pelo Quiero ser tu ritmo Que le enseñes a mi boca Tus lugares favoritos DĂ©jame sobrepasar tus zonas de peligro Hasta provocar tus gritos Y que olvides tu apellido Si te pido un beso, ven, dĂĄmelo Yo sĂ© que estĂĄs pensĂĄndolo Llevo tiempo intentĂĄndolo Mami, esto es dando y dĂĄndolo Sabes que tu corazĂłn conmigo te hace bang-bang Sabes que esa beba estĂĄ buscando de mi bang-bang Ven, prueba de mi boca para ver cĂłmo te sabe Quiero, quiero, quiero ver cuĂĄnto amor a ti te cabe Yo no tengo prisa, yo me quiero dar el viaje Empecemos lento, despuĂ©s salvaje Pasito a pasito, suave suavecito Nos vamos pegando, poquito a poquito Cuando tĂș me besas con esa destreza Veo que eres malicia con delicadeza Pasito a pasito, suave suavecito Nos vamos pegando, poquito a poquito Y es que esa belleza es un rompecabezas Pero pa' montarlo aquĂ­ tengo la pieza Oye ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me : ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email [email protected] ☞ Smule Sing http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ Music/Instrumental by : ------------------------------------------------------------------------------ Sing King Channel : https://www.youtube.com/user/singkingkaraoke Despacito Instrumental : https://www.youtube.com/watch?v=jRpDuEgqQQQ
Views: 4619282 Devienna Makeup
VERY NATURAL MAKEUP for School & How to Stay FRESH During School (Tips and Tricks + Tutorial) 🌾
 
07:58
*Watch in HD for best result* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - FACE - ❄ Innisfree ‘Green Tea Seed Skin’ Toner ❄ Innisfree ‘Green Tea Seed’ Serum ❄ Innisfree ‘Green Tea Seed’ Cream ❄ Innisfree ‘Green Tea Seed’ Mist ❄ Neko Sunscreen SPF 50 PA+++ ❄ Benefit ‘Boi-Ing’ Concealer Erase Set - 01 ❄ Laneige ‘Satin Finished’ Loose Powder - 01 ❄ Emina ‘Cheeklit’ Cream Blush - Pink - EYES - ❄ Maybelline ‘Tattoobrow Ink’ Pen - Natural Brown ❄ Loreal ‘Lash Paradise’ Mascara - LIPS - ❄ Benefit ‘Benetint’ Lip & Cheek Stain ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Yongnuo Ring Light ————————————————————————————— Background Music | Thanks to: ————————————————————————————— Spring by Ikson https://soundcloud.com/ikson Music promoted by Audio Library https://youtu.be/5WPnrvEMIdo
Views: 435648 Devienna Makeup
FOCALLURE ONE BRAND - EASY PEACHY MAKEUP TUTORIAL 🍑(SHINCAN DOES MY VOICEOVER?!)
 
07:31
*Watch in HD* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - FACE - ❄ Focallure 'Skin Evolution' Foundation - 02 ❄ Focallure Concealer - 01 & 07 ❄ Focallure 'You GLow' Illuminator - 03 ❄ Focallure Pressed Powder - 02 ❄ Focallure Blush On - B07 ❄ Focallure 'Contour & Highlight' - 02 - EYES - ❄ Focallure 'We Care Your Favors' Eyeshadow Palette ❄ Focallure 'Bomb Lashes' Mascara - LIPS - ❄ Jar of Beauty Cream Blush - Firecracker Note: All Focallure products are original by (check IG) @FOCALLURE_BYFINA ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Yongnuo Ring Light
Views: 440776 Devienna Makeup
Longlasting 'Day' Makeup for Hari Kartini or Graduation + Best for Oily Skin ☀
 
05:17
Udah pada prepared buat acara Hari Kartini belom guys?? Nih aku kasi ide untuk makeup look kalian nanti supaya makin cantik seperti Kartini. 😘 Makeup ini cocok banget utk acara yg outdoor yg lsg terkena paparan sinar matahari, jadi bisa dipakai untuk acara wisuda atau acara formal lain juga. Perlu diingat guys, jgn batesin kreatifitas kalian ya.. Maksudnya, jgn terpaku sm produk yg aku pake di video ini, ganti produk/warna yg kalian ga punya dgn yg mirip atau sesuai dgn yg kalian suka. Makeup is about the creativity. Jadi pakai apa yg udah kalian punya di rumah ya guys. Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku liat dan like, good luck yaa.. â€ïžđŸ˜˜ ----------------------------------------------------- PRODUCTS : - EYES - ❄ Morphe 35T Eyeshadow Palette ❄ Maybelline Hypersharp Wing Eyeliner ❄ Maybelline The Falsies - FACE - ❄ Shu Uemura CC Under Base Mousse ❄ The Porefessional by Benefit ❄ Loreal Infallible Pro-Glow #204 ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Rimmel Stay Matte #transparent ❄ Kat Von D Shade and Light Palette ❄ Emina Cheeklit #Marshmallow ❄ Marylou Manizer by The Balm ❄ Urban Decay All Nighter Setting Spray - LIPS - ❄ Misslyn Velvet Cream Matte #41 ----------------------------------------------------- Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : Almost Original (Instrumental) by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud Music provided by Audio Library https://youtu.be/r20_9c0fzGk Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 260683 Devienna Makeup
Easy Tips and Simple Nailcare at Home 💅✹
 
03:51
------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Wonder by LAKEY INSPIRED https://soundcloud.com/lakeyinspired Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Music for Creators https://youtu.be/cQYojPnI3s0 Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 64443 Devienna Makeup
10 Tips Tetap Cantik dan Segar Selama Bulan Puasa | Ramadhan Edition | 2017
 
03:48
Selamat berpuasa ya buat temen2 yg menjalankan ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 Note : Budayakan membaca sebelum bertanya ya guys, XO 😘 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ ❄ Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel ❄ Loreal White Perfect Double Whitening Eye Cream ❄ The Face Shop Cucumber Mask ❄ Emina Sunblock ❄ Maybelline Baby Lips Lipbalm ❄ BVLGARI Mini Perfume ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Road Trip by Joakim Karud https://soundcloud.com/joakimkarud Music provided by Audio Library https://youtu.be/vpssnpH_H4c Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 409807 Devienna Makeup
[ENG Subs] Tutorial of How I Edit My Instagram Pictures | Tumblr Inspired đŸ‘œđŸ“±
 
04:21
Buat yg udah nunggu2 video ini, moga kalian suka ya hehehe.. maaf banget br sempet dibikin karna aku br sempet ngeditnya, yuk bikin feeds keren di Instagram, good luck!~ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Adventures by A Himitsu https://soundcloud.com/a-himitsu Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music released by Argofox https://youtu.be/8BXNwnxaVQE Music provided by Audio Library https://youtu.be/MkNeIUgNPQ8 Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 700438 Devienna Makeup
My Daily Makeup (My Boyfriend Does My Voiceover)
 
05:38
Hi temen2, maaf ya kemarin ga sempet upload karna ada trouble sm internet di rumah :( Buat yg udah nunggu2 tutorial ini karna ga sempet ikut di tutorial LIVE Instagram, bisa lebih enak belajarnya disini karna bisa diulang kapanpun. Moga kalian suka ya, XOXO. 😘 P.S.: Maafkan kemedokan suara pacar saya ya guys, hahaha. Enjoy! ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil ❄ MUFE Artist Shadow Palette-1 ❄ NYX Clear Eyebrow Gel ❄ NYX Pencil Eyeliner #Black ❄ Maybelline ‘The Falsies’ Mascara - FACE - ❄ Shu Uemura CC Pore Eraser ❄ Wardah BB Cream #Natural ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Marylou Manizer ❄ KatVonD ‘Shade+Light’ Contour Palette ❄ Maybelline ‘Cheeky Glow’ ❄ UD ‘All Nighter’ Setting Spray ❄ Catrice ‘All Matt Plus’ Powder #Natural_Beige - LIPS - ❄ Misslyn Velvet Matte #Bohemian ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Chill Tune by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0  http://creativecommons.org/licenses/b... Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 340069 Devienna Makeup
Purple-ish Playful & Colorful Makeup + Overblush (Blush Dibawah Mata)
 
05:05
*Watch in HD for best result* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - FACE - ❄ UD ‘B6’ Prep Priming Spray ❄ Emina ‘Pore Ranger’ Face Primer ❄ Clinique ‘Beyond Perfecting’ 2 in 1 Foundation - Neutral ❄ Benefit ‘Boi-Ing’ Brightening Concealer - 01 ❄ Benefit ‘Boi-Ing’ Industrial Strength Concealer - 01 ❄ Lakme ‘9to5’ Primer + Matte Powder Foundation - Rose Silk ❄ The Balm ‘Bahama Mama’ Contour Powder ❄ Tarte ‘Amazonian Clay’ 12-hour Blush - Tipsy ❄ Maybelline ‘Master Fairy Highlight’ Illuminating Powder - EYES - ❄ UD ‘Eyeshadow Primer Potion’ - Original ❄ Tarte ‘Sex Kitten’ Eyeliner Pen ❄ UD ‘Kristen Leanne’ Eyeshadow Palette ❄ The Body Shop ‘Down to Earth’ Eye Palette - LIPS - ❄ Mad for Lipstick - Regal ❄ Klara Cosmetics ‘Diamond Kiss Proof Lipstick’ - 01 Topaz ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa
Views: 88772 Devienna Makeup
What's In My Bag? Part-2 (MINI BAG Edition) | Chatty | Indonesia
 
04:15
Bongkar2 isi tas lagi nih, tapi kali ini yg mini lho! 😂 Yuk intip apa aja sih yg aku bawa kemana2.. 🐳 ------------------------------------------------------------------------------ JOSEPH AND CO CARD HOLDER : http://instagram.com/_josephandco_ or find @_josephandco_ Mine are : - Reversible Silver/Black Card Holder (full calf skin leather) - Up Down Royal Black/Tan Alcantara Card Holder (calf skin leather + alcantara suede) ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Curious by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Music for Creators https://youtu.be/6XvOqLcDr48 Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 259602 Devienna Makeup
[ENG Subs] Soft and Easy Neutral Makeup for Bridesmaid or Hangout 👾
 
06:42
🍑 Watch in HD :)) Products : ❄ Revealed Palette - eyeshadow ❄ Maybelline Hypersharp Wing - eyeliner ❄ NYX pencil eyeliner - black ❄ Emina Starlash - mascara ❄ Marylou Manizer - highlighter ❄ KatVonD Shade and Light Contour Palette ❄ Rimmel Stay Matte - transparent ❄ Maybelline Dream Satin Foundation - 01 ❄ Loreal True Match Concealer - light/fair ❄ Anna Sui Blush - Rose Cheek ❄ Emina Creme de la Creme Lipstick - 02 Emma's Nude ❄ Urban Decay Setting Spray - longlasting Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Rode Mic Go ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : Feelin' Good Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week (I hope), love you guys! 😘💜
Views: 540727 Devienna Makeup
Gold x Burgundy Makeup Tutorial for Idul Fitri | Eid | Lebaran | Ramadhan
 
05:10
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku like.. ❀ Selamat Idul Fitri buat temen2 yg merayakannya, mohon maaf lahir dan batin ya 🙏 Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ Morphe ’35T’ Palette ❄ PAC Gold Glitter ❄ Catrice Ultraslim Calligraph Eyeliner Pen ❄ Maybelline ‘The Falsies’ Mascara ❄ Catrice Kohl Kajal #Contains_Carmine - FACE - ❄ Rimmel ’Stay Matte’ powder #transparent ❄ The Porefessional by Benefit ❄ Loreal Infallible Pro-Glow #204 ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ KatVonD ‘Shade&Light’ Contour Palette ❄ Emina Cheeklit Blush #Marshmallow_Lady + #Cotton_Candy ❄ Marylou Manizer ❄ Urban Decay Setting Spray #All_Nighter - LIPS - ❄ Artemy Beauty #Scarlett ❄ Mentholatum Lip Ice #Lemon - BRUSHES - ❄ Sigma Beauty E35 - Crease Matte Brown ❄ Sigma Beauty E25 - Eyelid Burgundy ❄ Sigma Beauty E15 - Lower Lash Line ❄ Sigma Beauty F69 - Inner Corner ❄ Sigma Beauty F30 - Powder ❄ Sigma Beauty F40 - Face Contour ❄ Sigma Beauty F77 - Nose Contour ❄ Sigma Beauty F10 - Blush ❄ Real Technique Detailer Brush - Eye Concealer ❄ BH Cosmetics Concealer Brush - Face Concealer ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Good For You by THBD https://soundcloud.com/thbdsultan Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/-K_YSjqKgvQ Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 132175 Devienna Makeup
My Morning Routine + Skincare â˜€ïžđŸŒŸ
 
04:20
This video is in collaboration with Elshe Skin ❀ #AD ☞ Elshe Skin : http://instagram.com/elsheskin http://elsheskin.com ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ ❄ Elshe Skin Acne Cleansing Wash ❄ Elshe Skin Acne Refresh Toner ❄ Elshe Skin Daily Protection for Acne ❄ Elshe Skin Acne Night Treatment ❄ Elshe Skin Matte Lipstick #Rosanne ❄ Loreal Eye Perfect Double Whitening Eye Cream ❄ Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel ❄ Vaseline Petroleum Jelly ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : vienn[email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ SUNDAY MORNING by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/dUJzAwxSauA Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 230825 Devienna Makeup
WARDAH One Brand Makeup Tutorial (Full Face Only 300K+) ✹
 
14:37
*Watch in HD* Wearable for : Casual/Formal Event, Date Night Look Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week which is Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - EYES - ❄ Wardah ‘Nude Colors’ Eyeshadow Passionate ❄ Wardah ‘Eye Expert Perfect Curl’ Mascara ❄ Wardah Liquid Eyeliner - FACE - ❄ Wardah ‘BB Cream’ - Natural ❄ Wardah ‘Perfect Bright Lightening’ Moisturizer ❄ Wardah ‘Everyday Luminous’ Compact Powder - 01 ❄ Wardah Blush On C - LIPS - ❄ Wardah ‘Exclusive Matte’ Liquid Lipstick - 15 ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ————————————————————————————— Background Music | Thanks to : ————————————————————————————— Come Home by Declan DP https://soundcloud.com/declandp Creative Commons — Attribution-NoDerivs 3.0 Unported — CC BY-ND 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music promoted by Audio Library https://youtu.be/MZ3HGnH50Zw
Views: 2239346 Devienna Makeup
ROOM TOUR 2018 - Devienna Makeup
 
08:08
*Watch in HD* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ————————————————————————————— Background Music | Thanks to : ————————————————————————————— Balmoral by Peyruis https://soundcloud.com/peyruis Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music promoted by Audio Library https://youtu.be/yHrkvc2IFkM
Views: 321797 Devienna Makeup
Matte Sunset Eyes Makeup Tutorial 🌅
 
05:18
*Watch in HD* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - EYES - ❄ ‘NICE’ Eyeshadow Palette by Kylie Jenner ❄ Too Faced ‘Better Than Sex’ Mascara ❄ Kat Von D ‘Tattoo Liner’ ❄ Wonderfulashes false lashes - CINDY - FACE - ❄ Mineral Botanica ‘Face Mist’ ❄ April Skin ‘Magic Snow’ Cushion- 21 ❄ Fenty Beauty Powder - Universal ❄ Maybelline ‘Color Show’ Blush ❄ Fenty Beauty ‘Killawatt’ Highlighter - Mean Money x Hu$tla Baby ❄ Kat Von D ‘Shade&Light’ Contour Palette - LIPS - ❄ Maybelline ‘Color Jolt Matte’ - 02 & 04 ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light
Views: 229146 Devienna Makeup
My Updated REAL Skincare | BERUNTUSAN HILANG! ✹
 
08:17
Sebelumnya maaf banget guys di minggu ini cuma keupload 1 video, mata aku bengkak soalnya kemarin :( Dan kalo diperhatiin di video ini juga sebenernya masih keliatan mata sebelah kiri aku di inner lid nya masih merah, tp bengkaknya udah lumayan :) Kali ini aku ngebahas soal skincare yg aku pake setiap hari, dan ga ada unsur #ads atau #sponsor di video ini. Semuanya beneran aku beli sendiri, so here’s my honest review for you.. 😘 XO~ -------------------------------------------------------------- Connect with Me đŸ“Č -------------------------------------------------------------- ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa -------------------------------------------------------------- My Equipments : -------------------------------------------------------------- ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light -------------------------------------------------------------- Editing Tools : -------------------------------------------------------------- ✿ iMovie ✿ Finalcut Pro ✿ Picmonkey -------------------------------------------------------------- Background Music | Thanks to : -------------------------------------------------------------- A WAY FOR ME by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music promoted by Audio Library https://youtu.be/Q-yp9a8gKD8
Views: 584698 Devienna Makeup
Kenapa Ga Cukur ALIS?! đŸ˜“đŸ€” | Chatty
 
05:00
Cuma pengen konfirmasi, udah gitu ajah, hehe.. ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light
Views: 105612 Devienna Makeup
Prom/Graduation Makeup + Hairdo Tutorial || #DEVIENNAMAKEUP
 
05:42
Nahh ini nih yg banyak bangettt direquest sm temen2, MAKEUP WISUDA! 😄 yeayy akhirnya jadiii... Tonton sampe selesai ya girls, moga2 klian suka sm makeup dan hairdonya (ga jago2 amat soal hairdo😅) hahahaa Kalo kalian suka tutorialnya, dilike dong videonya dan jgn lupa subscribe ke channelku ya utk tutorial setiap minggu! Hihi Dan komen di bawah kalian pengen aku buat look apalagi nih? Thankies😘 Btw, aku minta maaf ya baru nyadar kalo musiknya mati di foto lipstick sama setting spray nya :( Soalnya aku uda save baru taruh 2 foto itu, maap yaa đŸ™đŸ» Love you all ❀ -------------------------------------- Products : 🎓 Soul Skin Matte Foundation Stick in 21 🎓 Rimmel Stay Matte in transparent 🎓 MUFE Artist Shadow Palette - 1 🎓 Revealed Palette 🎓 Maybelline Hypersharp Wing Eyeliner 🎓 Maybelline The Falsies mascara 🎓 Kat Von D Shade and Light Contour Palette 🎓 Anna Sui Rose Cheek Blush 🎓 MarylouManizer highlighter 🎓 Misslyn Velvet Matte Lipcream in Bohemian 🎓 Urban Decay Setting Spray All Nighter -------------------------------------- ❀ Connect with me : ---------------------- Email : [email protected] Instagram : http://instagram.com/deviennaaa Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa XOXO, Devienna Makeup 💋
Views: 392453 Devienna Makeup
Kina Shen's Makeup Transformation || #DEVIENNAMAKEUP
 
06:02
❀ Kina Shen's Makeup Transformation Tutorial Product Review : ----------------- 💣 Emina Sun Protection Item terpenting utk dipakai sehari-hari karna dapat melindungi wajah kita dari paparan sinar matahari langsung. Jadi wajah kita bakal terhindar dari munculnya bintik-bintik flek dan menjaga kelembaban kulit kita. Selain itu, aku suka bgt sm wanginya karna seger bgt dan ga menyengat, totally in love! 👍💕 💣 Emina Beauty Bliss BB Cream (natural) Rahasia kulit flawless dan tetap terlihat natural, dan cukup diapply ke wajah tipis-tipis aja dgn menggunakan tangan atau sponge/kuas. Simple, cepet, dan lihat sendiri hasilnya.. 😍✹ 💣 Emina City Chic CC Cake (peach) Setelah pake Beauty Bliss BB Cream, timpa dgn CC Cake agar makeup kamu tahan sepanjang hari dan membuat wajah kamu lebih flawless lagi tentunya.. 🙌💕 💣 Emina Cheeklit Cream Blush Super duper favorit karna warnanya pink natural dan waterproof bgt, aku uda buktiin sendiri. Dan selain bs dipake buat pipi, kita jg bs pake di bibir sbg liptint, warna creamnya putih tapi setelah diapply akan berubah menjadi pink lho, unik bgt kan! 😍 💣 Emina Pop Rouge Eyeshadow (Gelato & Blue) First impression aku pas pake eyeshadow ini tuh aku suka banget sama hasil pigmentednya! ❀ Ga kalah sama produk makeup brand luar negri yg lebih mahal, kalo kamu baru pengen mulai belajar makeup atau mau nyari produk dgn harga terjangkau tapi kualitas brand mahal, aku rekomen eyeshadow ini karna warnanya beneran pigmented banget! 👍 Dan kamu bs cek ke websitenya emina buat liat pilihan warna lainnya yg ga kalah bagus dan cute, yuhuu.. 😚✹ 💣 Emina Top Secret Eyebrow Kit Salah satu MUST-HAVE item kamu buat sehari-hari maupun travel (karna packadging nya kecil dan imut bgt). Kita semua pasti kepengem punya alis rapi dan bagus dong kalo kemana-mana, nah solusinya ini! Include 1 buah angled brush mini dan spoolie brush mini, jadi km bs bikin alis gradient dgn spoolie nya. So, say no to bad eyebrows! ✹ 💣 Emina Star Lash Mascara Item yg bakal aku pake tiap hari utk daily makeup ku, karna aku jarang bgt hangout pake eyeliner winged. Jd aku lebih prefer ke mascara supaya mataku terlihat lebih gede dan sexy. Star Lash Mascara ini beneran bikin mata aku keliatan bagus karna bulmat aku jd lebih tebel dan panjang setelah pake mascara ini. Nah, kalo kamu punya lashes pendek boleh cobain juga ya biar cantik sepanjang harimu! 👁✹ 💣 Emina EyeDo! Crayon Eyeliner Eyeliner berbentuk crayon yg gampang dipakai apalagi buat para pemula, dan kalo pengen kesan yg lebih natural bisa di smudge aja pake sisi satunya lagi. Gampang kan? Let's try it! 😉👀 💣 Emina CrĂšme de la CrĂšme Lipstick (Mandy's Pink) Hampir di semua makeup look aku selalu pake lipstick warna pink, karna aku suka banget warna pink! 😆💕 Dan ini juga salah satu item favorit aku karna warnanya bagus banget, waterproof tapi ga kering di bibir, super in loveee! Cek website Emina Cosmetics buat milih warna-warna lipsticknya yg lain ya, semuanya bikin kepengen! 💄💋 Visit and follow us : My Instagram : http://instagram.com/deviennaaa My Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa Emina's Instagram : http://instagram.com/eminacosmetics Emina's Website : http://www.eminacosmetics.com/home Song by : NCS Music - Can't Wait by Jim Yosef ft. Anna Yvette https://youtu.be/MqUCDzom5Xw NCS links : https://m.youtube.com/user/NoCopyrightSounds Artists' Links : Jim Yosef : https://soundcloud.com/jim-yosef https://www.facebook.com/jimyosefmusic https://twitter.com/jimyosef https://www.youtube.com/c/JimYosef Anna Yvette : https://soundcloud.com/annayvette https://www.facebook.com/annayvettemusic https://twitter.com/annayvettemusic https://www.youtube.com/c/annayvette
Views: 1707519 Devienna Makeup
200k + Makeup Challenge 💾💾
 
08:28
Thanks everybody yg udah request dan nungguin video ini! 😘 List : 💾 Wardah Lightening BB Cream #natural ------------------------------- 31,000 💾 Emina City Chic CC Cake Powder #peach --------------------------- 32,900 💾 Emina Pop Rouge Eyeshadow #gelato -------------------------------- 39,500 💾 Emina Oh! So Kissable Lipstick #08 ------------------------------------ 25,000 💾 Wardah Eyebrow Pencil #brown ------------------------------------------ 35,000 💾 Emina Starlash Mascara ----------------------------------------------------- 47,000 💾 Total ------------------------------------------------------------------------------------ 210,400 ----------------------------------------------------- Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : Powerbreak by Elexive https://soundcloud.com/elexive Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/JPuV3Yi0z3E A DAY OFF by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/mOFG-G_GpGk Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 676749 Devienna Makeup
Full Coverage 'Drugstore' Makeup Tutorial
 
06:11
Info : Giveaway yg sedang berlangsung akan berakhir dalam 1 hari lagi, pastikan kamu udah ikutan ya guys. Goodluck! 😍 PULCHRA’S OILASH : https://www.instagram.com/pulchra.id/ 10% Discount Code : ‘DEVIENNA10’ ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ Catrice Eyebrow Pencil #030 ❄ Emina Pop Rouge Eyeshadow #Gelato ❄ Catrice Calligraph Eyeliner Pen ❄ Catrice All Around Mascara - FACE - ❄ Wardah BB Cream #Natural ❄ Loreal True Match Concealer #Light ❄ LA Girl Contour Stick ❄ Catrice Prime and Fine Contour Palette ❄ Emina Cheeklit Blush #Marshmallow_Lady ❄ Catrice ‘All Matt Plus’ Powder #Natural_Beige - LIPS - ❄ SASC Liquid Lipstick #Miraculous - BRUSHES - ❄ Sigma Beauty E25 ❄ Sigma Beauty E15 ❄ Sigma Beauty F25 ❄ Sigma Beauty F40 ❄ Sigma Beauty F10 ❄ Sigma Beauty E35 ❄ Iamaddicted F205 ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Waves by LAKEY INSPIRED https://soundcloud.com/lakeyinspired Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0  http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Music for Creators https://youtu.be/5CXlD4dD7ck Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 349575 Devienna Makeup
One Brand Catrice | Tumblr Inspired Makeup Tutorial | Green Smokey Eyeshadow [ENG Subs]
 
05:11
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku liat and like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ Catrice Eyebrow Stylist #Contains_Carmine ❄ Catrice Absolute Eye Colour #940 ❄ Catrice Absolute Eye Colour #140 ❄ Catrice Absolute Eye Colour #910 ❄ Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen ❄ Catrice All Around Mascara ❄ Catrice Kohl Kajal - FACE - ❄ Catrice All Matt Plus Foundation #010 ❄ Catrice Prime and Fine Contour Palette ❄ Catrice All Matt Plus Powder #015 ❄ Catrice Multi Matt Blush #010 - LIPS - ❄ Catrice Luminous Lips #020 ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Show Me by Dj Quads https://soundcloud.com/aka-dj-quads Music provided by Audio Library https://youtu.be/SlA9HLlFRkw Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 260596 Devienna Makeup
Camera Ready 'Crimson Diva' PIXY One Brand Tutorial
 
08:09
*Watch in HD* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - EYES - ❄ PIXY ‘3 Shades Eyeshadow’ - Chic Terracotta ❄ PIXY ‘Line and Shadow’ Pencil Eyeliner - Black ❄ PIXY ‘Lash Fantasy’ Mascara - Black ❄ Wonderfulashes false lashes - CINDY - FACE - ❄ PIXY ‘White-Aqua Gel Cream’ Day Cream ❄ PIXY BB Cream ‘Bright Fix’ - Ochre ❄ PIXY Loose Powder - Ivory ❄ PIXY Compact Powder ‘Pure Finish’ - Pink Beige ❄ PIXY Blush On - Innocent Pink & Passion Roses ❄ PIXY Blush On - Orange Salmon ❄ PIXY ‘Aqua-Beauty’ Protecting Mist Setting Spray - LIPS - ❄ PIXY ‘Matte In Love’ Lipstick - Blushing Rose & Red Fusion ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light
Views: 156947 Devienna Makeup
Daily Makeup for First Jobber / After Graduation | Maybelline One Brand Tutorial
 
04:52
Another one brand makeup tutorial dengan produk baru Maybelline! 💓 *YEAYY* Kamu paling suka sama produk dan shade apa guys? Comment dibawah ya, dan siapa aja disini yg first jobber juga?? Raise up your hands! âŁïž Yuk beli produk Maybelline juga supaya kalian bisa merecreate look yg aku bikin hari ini! 😍 Untuk yg pengen beli produk Maybelline bisa ke LAZADA.com ya guys, karna ada kode promo : MAYBELLINE15 untuk potongan harga 15% 🎉 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ Maybelline ‘The Gold Nudes’ Eyeshadow Palette ❄ Maybelline ’Hyperimpact’ Liner ❄ Maybelline ‘The Falsies Push Up Angel’ Mascara - FACE - ❄ Maybelline ‘Dream Satin Skin’ Foundation #01 ❄ Maybelline ’Color Show’ Blush #Peachy_Sweetie ❄ Maybelline ‘Master Strobing’ Cream #Nude ❄ Maybelline ‘Master Strobing’ Stick #Nude - LIPS - ❄ Maybelline ‘Lip Gradation by Color Sensational’ #Mauve1 ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ TADO Apps : @DEVIENNAAA ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Hip Hop Rap Instrumental (Crying Over You) by Chris Morrow 4 https://soundcloud.com/chris-morrow-3 Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 150131 Devienna Makeup
How to Mask(Max) The Weekday đŸ’Ș | Mask Routine
 
04:14
Honest review and thoughts of mine ❀ ------------------------------------------------------------------------------ To Buy 'FREEMAN MASK' : ------------------------------------------------------------------------------ IG : @beautyy_makeeup or https://www.instagram.com/beautyy_makeeup/ ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ TADO Apps : @DEVIENNAAA ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Breeze by Ehrling: https://soundcloud.com/ehrling Music promoted by Audio Library https://youtu.be/vc9FWyGVZVg Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 105311 Devienna Makeup
[ENG Subs] Cute Korean Makeup Inspired + Faux Freckles Tutorial 💕
 
05:57
*Turn ON the English subtitle* Buat yg suka korea2an, yuk nonton dan recreate makeup look ini.. 😍 Aku juga kasi tutorial fake freckles supaya makeupnya keliatan lebih cute.. 🐣 Dan aku akan upload video Q&A Special 10k Subs hari Jumat ini jam 7 malem, stay tuned yaa guys..XOXO.. 💋 PRODUCTS : ----------------------- ❄ The Porefessional by Benefit ❄ 3CE Liquid Foundation - Lace Beige ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Rimmel Stay Matte Powder - Transparent ❄ Sephora Beautiful Crush Eyeshadow Palette ❄ NYX Black Pencil Eyeshadow ❄ KatVonD Contour Palette ❄ Maybelline The Falsies Mascara ❄ Emina Cheeklit Blush - Cotton Candy ❄ The Balm Marylou Manizer ❄ YSL Rouge Volupte - 009 ❄ The Face Shop My Lips Eat Cherry - Juicy Cherry ❄ Urban Decay All Nighter Setting Spray Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : Hold Me Close - Craves Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love ya! 😘💜
Views: 430325 Devienna Makeup
My Daily SKINCARE Routine ft. TIFF Body (Talk trough) || #DEVIENNAMAKEUP
 
05:11
Product review : - TIFF Coffee Scrub What can be better than a smell from coffee??? â˜•ïžđŸ’• Yep, karna aku suka banget sm kopi jadi aku memilih coffee scrub ini buat meng-exfoliate kulit wajahku.. 😍✹ Selain harumnya, TIFF Coffee Scrub ini juga mengangkat sel-sel kulit mati dan membuat wajahku lembut seketika.. Aku pake scrub ini 3x seminggu, dan coffee scrub ini juga buat badan kok.. Jadi kalo kalian pengen kulit badan kalian ikut kinclong juga, ya dipake aja di badan.. 👍 Cek ke instagram @tiff_body utk liat review lainnya dan ekstrak lainnya.. đŸ”đŸ« - TIFF Nat's Oatclay Mask (Deep Cleansing Mask) Nah kalo yg satu ini wangi bangetttt, deep cleansing mask ini aromanya lemon dan aku campur dgn madu.. Jadi wanginya honey lemon gitu.. 🍯+🍋=😍 Bisa jg dicampur sama air, tp enakan honey deh! Haha.. Pokoknya perbandingannya 2:1, jadi air/madu nya 2sdt, trus di-mix sama 1sdt mask nya.. Abis itu tinggal di olesin ke wajah dan diemin selama 10-15 menit gitu dan bilas.. Tadaaa, kulit cerah dan sehat dlm 10 menit! 😍✹ - LORIA Acne Lotion Last but not least, ini adalah lotion berbentuk cair dan bening buat ngatasin masalah jerawat.. Emang sih buat jerawat, tp aku pake kok tiap hari buat ttp ngejaga kulitku dr jerawat, dan meminimalkan ukuran pori-pori di wajah.. 👌 And say NO to Bad Pimples! 👋 Produk ini merk Loria tp belinya di @tiff_body juga ya, buat ngindarin produk abal-abal yg banyak dijual di pasaran.. TIFF BODY's Instagram : http://instagram.com/tiff_body Connect with me : ---------------------- Email : [email protected] Instagram : http://instagram.com/deviennaaa Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa XOXO, Devienna Makeup 💋
Views: 203137 Devienna Makeup
10 Menit Makeup Tutorial Tanpa Foundation untuk Bukber / Bulan Puasa | Ramadhan Edition | 2017
 
09:40
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku liat dan like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 Note : Video di cut supaya durasi ga kelamaan, tp stopwatch tetep jalan kok guys :) ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ ❄ Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel ❄ Loreal White Perfect Double Whitening Eye Cream ❄ NYX Eyebrow Gel #Clear ❄ Maybelline ‘The Falsies’ Mascara ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ LA Girl Contour Stick ❄ Rimmel Stay Matte Powder #Transparent ❄ Anna Sui Rose Cheek Blush ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil #Dark_Brown ❄ Marylou Manizer ❄ Maybelline Baby Lips Lipbalm ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Summer Moments by Del https://soundcloud.com/del-sound Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0) https://creativecommons.org/licenses/... Music provided by Audio Library https://youtu.be/_HBkeCg4G6Q Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 739720 Devienna Makeup
My Updated REAL BODYCARE Routine | 2018
 
07:44
————————————————————————————— Queen Jupiter : ————————————————————————————— IG : @queenjupiter https://www.instagram.com/queenjupiter/ Web : www.queenjupiter.com Get 10% off with my code : DEVIENNA10 ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ TADO Apps : @DEVIENNAAA ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ————————————————————————————— Editing Tools : ————————————————————————————— ✿ iMovie ✿ Finalcut Pro ✿ Picmonkey ————————————————————————————— Background Music | Thanks to : ————————————————————————————— Paradise by Ikson https://soundcloud.com/ikson Music promoted by Audio Library https://youtu.be/1LVgg1YoT6U
Views: 281856 Devienna Makeup
MINISO One Brand Makeup Tutorial - First Impression & Honest Review
 
18:03
*Watch in HD for best result* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - FACE - ❄ ‘Mini Poni’ Shell Makeup Base - 02 ❄ Aqua Moisture BB Cream ❄ ‘Mini Poni’ Invisible Fix Loose Powder - 02 ❄ ‘Pink Panther’ Makeup Set (2 Pack) - Brush and Sponge - EYES - ❄ Magic Eyeshadow Pencil - 01 ❄ 3 in 1 Eyebrow Pencil, Brush, Eyeliner - Brown - LIPS - ❄ Magic Lipstick - 02 ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected]
Views: 161509 Devienna Makeup
Nayeon 'Twice' Makeup Look Tutorial | Korean | Dewy Face
 
06:48
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku liat dan like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 Note : Budayakan membaca sebelum bertanya ya guys, XO 😘 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ PAC Pearly Eyeshadow Palette ❄ NYX Clear Eyebrow Gel ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil ❄ Maybelline ‘The Falsies’ Mascara ❄ NYX Pencil Eyeliner #Black - FACE - ❄ Maybelline Dream Satin Foundation #01 ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Rimmel Stay Matte #Transparent ❄ KatVonD ‘Shade&Light’ Contour Palette ❄ Maybelline Cheeky Glow Blush ❄ Marylou Manizer ❄ High Beam - LIPS - ❄ MAC #Velvet_Teddy ❄ The Face Shop My Lips Eat Cherry #01_JuicyCherry ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Clouds by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud Music provided by Audio Library https://youtu.be/YrvBTBmqVPE Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 353194 Devienna Makeup
Peek-A-Boo! Creepy Pumpkin Halloween Makeup 🎃 || #DEVIENNAMAKEUP
 
06:17
đŸ‘»đŸ‘»đŸ‘» Wooo~~~~ Halloween is in the corner, are you ready people? 🎃 hihi Tutorialku kali ini khusus untuk halloween season, dan aku namain "Peek-A-Boo" gitu karna seremnya nggak di seluruh wajah. Jadi kyk kulit yg ditarik gitu so aku namain begicuu deh, heheh 😁 Btw, kalian suka ga sama background baruku? Kasi pendapat kalian ya, thank youuu đŸ˜˜â€ïž Nah, aku list ya produk apa aja yg aku pake : 🎃 Benefit The Porefessional - primer 🎃 Maybelline Dream Satin Skin - 001 🎃 NYX Concealer Stick - light 🎃 Rimmel Stay Matte - transparent 🎃 Beauty Story Eyebrow Pencil - dark brown 🎃 PAC Professional Artist Palette - orange ; black 🎃 Maybelline Hypersharp Wing Eyeliner 🎃 Emina Eye Do! Eyeliner Pencil - black 🎃 Maybelline The Falsies Mascara 🎃 Prive Lashes - Lana 🎃 Snazaroo Face Painting - bright red ; yellow ; black ❀ Connect with me : ---------------------- Email : [email protected] Instagram : http://instagram.com/deviennaaa Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa XOXO, Devienna Makeup 💋
Views: 49623 Devienna Makeup
How to Create Your Own VSCO Filters | White + Pink Feed Tutorial
 
03:37
------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ Sthlm Sunset by Ehrling: https://soundcloud.com/ehrling Music promoted by Audio Library https://youtu.be/5ptXIfhUrTA Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 178462 Devienna Makeup
ONE BRAND MAYBELLINE / Easy Glowing Bronze Makeup Tutorial ✹
 
13:50
*Watch in HD* Wearable for : Hangout, Work(without eyeliner and lashes), Monochromatic Style Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Products Used : ————————————————————————————— - EYES - ❄ Maybelline ‘The 24K Nudes’ Eyeshadow Palette ❄ Maybelline ‘The Falsies Push Up Angel’ Mascara ❄ Maybelline ’The Glitz Ink’ Eyeliner - Bronze ❄ Maybelline ’Duo Shaper’ Eyebrow Pencil & Powder - Brown - FACE - ❄ Maybelline ‘Fit Me (Dewy + Smooth)’ Foundation - 120 Classic Ivory ❄ Maybelline ’Fashion Brow’ Eyebrow & Nose Palette - Dark Brown (for contouring) ❄ Maybelline ‘Master Strobing Cream + Stick’ - Nude - LIPS - ❄ Maybelline ’The Powder Mattes by Color Sensational’ - Toasted Brown (also use as blush) ❄ Maybelline ‘Color Jolt Shiny’ - 06 Stripped Down ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ————————————————————————————— My Equipments : ————————————————————————————— ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ————————————————————————————— Background Music | Thanks to : ————————————————————————————— Music Credit: LAKEY INSPIRED Track Name: "Memories With You" Music By: LAKEY INSPIRED @ https://soundcloud.com/lakeyinspired Original upload HERE - https://www.youtube.com/watch?v=lpgYz... Official "LAKEY INSPIRED" YouTube Channel HERE - https://www.youtube.com/channel/UCOmy... License for commercial use: Creative Commons Attribution 3.0 Unported "Share Alike" (CC BY-SA 3.0) License. Full License HERE - https://creativecommons.org/licenses/... Music promoted by NCM https://goo.gl/fh3rEJ
Views: 628068 Devienna Makeup
[TUTORIAL] My First Hair Dye Experience with L'Oréal Excellence CrÚme || #DEVIENNAMAKEUP
 
05:43
Caption loreal youtube : Hai makeup babes! Finally aku akhirnya ngewarnain rambut aku utk pertama kalinya, and I'm superrrr excited! 😍 Ternyata ngewarnain rambut sendiri itu ga sesulit yg aku bayangkan, dan malah lebih ga menguras kantong dibanding harus ke salon. Jadi bisa sering gonta/i warna kalo lagi kepengen. 🌈 Nah babes, tutorial ini aku bikin buat ngebantu kalian yg masih penasaran atau ga yakin sm pewarna rambut "yg katanya" bisa ngerusak rambut kita. đŸ€” Well mungkin ada beberapa yg beneran bisa ngerusak rambut kita, tp dr pengalamanku ini memakai produk L'Oreal sih justru membuat rambutku semakin lembut dan shiny! ✹ Jadi buat kalian yg kepengen ngerubah warna rambut juga, jgn takut asal warnanya cocok sm kalian juga. Makanya biar ga salah milih, cari aja perfect shade kalian di www.discoveryourcolor.co.id dan share foto warna rambut baru kalian di instagram utk kesempatan memenangkan free treatment dr L'Oreal. 🌟 #DiscoverYourColor So, hopefully video aku ini dpt membantu kalian supaya lebih mudah dlm melakukan proses pewarnaan sendiri di rumah. Dan thanks buat L'Oreal yg udah mensponsori video ini, see you on my next video! ❀ My shade : L'Oreal Excellence Creme 4.26 - Purple Brown ❀ Connect with me : ---------------------- Email : [email protected] Instagram : http://instagram.com/deviennaaa Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa XOXO, Devienna Makeup 💋
Views: 211263 Devienna Makeup
What's in My Bag?? 👜
 
06:13
Yuk intipin apa aja isi dalam tas yg selalu kubawa kemana2 😆 ----------------------------------------------------- Connect with me đŸ“Č💕 ☞ Instagram page : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa My equipments : ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light Editing tools : ✿ iMovie ✿ Final Cut Pro X ✿ Picmonkey Background music : Ukulele Bells by HookSounds http://www.hooksounds.com/ Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 https://creativecommons.org/licenses/... Music provided by Audio Library https://youtu.be/yeWEODVYJ74 Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 256577 Devienna Makeup
DIY Homemade Thai Tea (Easy & Simple Way)
 
02:54
*Watch in HD for best result* Hi loves! My name is Devienna and I love art so much. My channel is about beauty, tips and tricks, challenges, life hacks, and I sing too sometimes. I post 2 videos every week on Wednesday and Friday. Wednesday is always about beauty, and Friday is for free content like song cover, challenge, but can also be related to beauty. Please subscribe to my channel if you’re new and let’s get to know more! XO~ ————————————————————————————— Connect with Me đŸ“Č ————————————————————————————— ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa
Views: 24854 Devienna Makeup
Easy Natural Dewy Makeup Tutorial | JFW 2017 Look
 
04:00
Buat yg pernah request makeup tutorial di video cover IU - Palette ku, ini sama ya dengan makeup disana, hihi.. Moga kalian suka ^^ ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ TADO Apps : @DEVIENNAAA ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 191463 Devienna Makeup
Back to School/Campus 'Minimal' Makeup Tutorial 📚
 
08:05
Thank you 100K Subscribers! Wait for the huge Giveaway soon, stay tuned! 😍🎁🛍 Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ My Beauty Story Eyebrow Pencil ❄ NYX Clear Eyebrow Gel - FACE - ❄ Kryolan Camouflage Palette ❄ Benefit ‘The Porefessional’ ❄ Nature’s Republic 92% Soothing & Moisture Aloe Vera Gel ❄ Emina Sun Protection Cream ❄ Rimmel ‘Stay Matte’ #Transparent ❄ Emina ‘Cheeklit’ Cream Blush - LIPS - ❄ Mentholatum ‘Lip Ice’ #Lemon ❄ The Face Shop ‘My Lips Eat Cherry’ #JuicyCherry - BRUSHES - ❄ Sigma Beauty F30 - Powder ❄ Real Technique Detailer Brush - Eye Concealer ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Behringer C1U ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music | Thanks to : ------------------------------------------------------------------------------ Rock Angel by Joakim Karud https://soundcloud.com/joakimkarud Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0  http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/K8eRXvLL7Wo Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 1384467 Devienna Makeup
Makeup Using Liquid Lipsticks Tutorial 💄 [ENG Subs]
 
05:10
Yuk recreate this look dan TAG ke aku di Instagram : @deviennaaa supaya bs aku liat dan like.. ❀ Embrace your own beauty and keep inspiring.. 🌾 *To enable subtitle press cc on the youtube video and choose english ------------------------------------------------------------------------------ PRODUCTS : ------------------------------------------------------------------------------ - EYES - ❄ Mineral Botanica HD Gloss Liquid Lipstick #Bare_Brown ❄ Mineral Botanica HD Gloss Liquid Lipstick #Kiss_Wonderful ❄ Mineral Botanica Volumizing Mascara - FACE - ❄ Wardah BB Lightening Cream #Natural ❄ Catrice Luminous Lips #020 ❄ Misslyn Velvet Matte Liquid Lipstick #98 ❄ Catrice All Matt Plus Powder #Natural_Beige ❄ Marylou Manizer - LIPS - ❄ Artemy Beauty Matte Liquid Lipstick #candy ------------------------------------------------------------------------------ Connect with Me đŸ“Č💕 ------------------------------------------------------------------------------ ☞ Instagram : http://instagram.com/deviennaaa ☞ Facebook Page : https://www.facebook.com/deviennamakeup/ ☞ Email : [email protected] ☞ Smule Sing : http://www.smule.com/deviennaaa ------------------------------------------------------------------------------ My Equipments : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ Canon 70d (camera) ✿ Canon zoom lens EF-S 18-135mm (Canon 70d Kit II) ✿ Excell Vipod 200 (tripod) ✿ Rode Mic Go ✿ Diva Ring Light ------------------------------------------------------------------------------ Editing Tools : ------------------------------------------------------------------------------ ✿ iMovie ✿ Picmonkey ------------------------------------------------------------------------------ Background Music : ------------------------------------------------------------------------------ In Love (feat. Nori) by A Himitsu https://soundcloud.com/a-himitsu Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b... Music provided by Audio Library https://youtu.be/8KiCImrQkOs Subscribe to my channel for more beauty & lifestyle vids every week, love you guys! 😘💜
Views: 59877 Devienna Makeup